Nieuws

Op vrijdagavond 24 december zenden we een opname uit van ons kerstconcert vanuit de hervormde kerk van Kootwijkerbroek.

 

Vanaf september hebben we als koor gerepeteerd in de hoop dat we het kerstoratorium ‘Een nieuw begin’ live, samen met u in de kerk, konden uitvoeren. Vanwege de nu geldende maatregelen ter bescherming tegen het Coronavirus kan dit helaas niet doorgaan. Daarom hebben we op vrijdagmiddag 17 december het concert opgenomen. Hierbij zijn alle toen geldende maatregelen in acht genomen.

 

 

Het concert is vanaf 24 december 20:00 uur te zien via: https://www.youtube.com/Gerwinvanderplaats-Musicus. Abonneert u zich (gratis) op dit kanaal, dan krijgt u een melding wanneer de uitzending begint. 

 


30/09/2019

Op 27 september jl. hebben we een uitvoering mogen geven ter gelegenheid van het 12,5 jarig jubileum. Op het programma stonden verschillende liederen die we in ons repertoire hebben (gehad), waarmee we een overzicht van de afgelopen jaren wilden geven. We zijn dankbaar dat wij op deze manier het Evangelie mogen verkondigen! Daarnaast bieden de liederen troost en bemoediging voor hen die dat nodig hebben.

 

Na afloop van het concert zijn de leden, die al vanaf het eerste moment lid van het koor zijn, in het zonnetje gezet.


03/04/2017

Groot is de liefde van Jezus

april 2017

 

€ 15,--                                                                            Verzendkosten: € 4,95

 

Te bestellen door een e-mail te sturen naar ikkimmanuel<at>gmail.com met naam, adres, postcode en woonplaats. Er zal contact met u opgenomen worden.

 

AANBIEDING: Samen met 'In Gods hand' nu voor € 22,50!

 

 

 

Inhoud:

1. Bless us this day

2. Het lied van het begin

3. Hymn of Peace

4. Op U alleen, mijn licht, mijn kracht

5. De weg weer vrij

6. Melodie d'Amour

7. Psalm 107

8. Kom maar bij Mij, Ik geef rust

9. This little light of mine

10. Voor mij

11. Fantasie over Psalm 138

12. Tienduizend redenen

13. Groot is de liefde van Jezus

14. Genade, zo oneindig groot03/04/2017

Op 14 en 15 oktober 2016 hebben we in de Grote of St. Nicolaaskerk te Elburg onze 2e cd mogen opnemen. In de persoon van Jaco van Houselt verzorgde STH Records net als bij de 1e cd, de opname.

 

Meewerkenden aan deze cd:

Jan Loosman (tenor solist)

Jaco van Houselt (bariton solist)

Jan Willem Docter (orgel)

Strijk- en blaasorkest

 

Op zaterdag 1 april 2017 hebben we deze cd gepresenteerd tijdens een zeer druk bezocht jubileumconcert in de Oude kerk te Ede. Tijdens dit concert is ook de passiecantate 'Olivet to Calvary' van John Maunder uitgevoerd met ondersteuning van orgel, vleugel, trompet en hobo en met Clara de Vries als sopraansolist en Gerwin van der Plaats als baritonsolist.